NOVÉ ZBOŽÍ SKLADEM! EXPEDICE NEJDÉLE DO 5.DNŮ OD ZAPLACENÍ OBJEDNÁVKY. ZASÍLÁME ZÁSILKOVNOU.CZ, ČESKOU POŠTOU, OSOBNÍ ODBĚRY ZBOŽÍ V ÚJEZDĚ U CERHOVIC! V DOBĚ NOUZOVÉHO STAVU UPŘEDNOSTŇUJEME PLATBU PŘEVODEM - pro osobní odběry.

Způsob dopravy a platby

1.MOŽNOSTI DOPRAVY:  

 

A) OSOBNÍ ODBĚR - ÚJEZD 84, CERHOVICE 26761 (ZDARMA) - VÝDEJNÍ MÍSTO 

Objednané zboží si můžete bezplatně vyzvednout během provozní doby na naší provozovně v Újezdě u Cerhovic. Stačí během objednávkového procesu zvolit možnost Osobní odběr. Jakmile vámi objednané zboží bude připraveno k vyzvednutí, budeme Vás e-mailem nebo telefonicky kontaktovat.
 

Otevírací doba provozovny je: Po - Pá 17:00 - 20:00 hod.
Případné změny nebo úpravy otevírací doby budou upřesněny bez prodlení. Zákazník tuto informaci obdrží e-mailem nebo SMS společně s instrukcemi k vyzvednutí objednávky. 



B) ČESKÁ POŠTA - do 30 kg jednotná cena pro naše zásilky
 
V rámci kvalitních služeb nabízíme našim zákazníkům možnost přepravy s Českou poštou. Zásilky jsou příjemci doručovány do 24 hodin od doby podání. Zákazník obdrží veškeré údaje o své zásilce a jejím pohybu prostředníctvím SMS nebo E-MAILU. Nově také možnost odeslat menší balíčky do Balíkovny České Pošty (cca 200 provozoven v ČR s touto službou).
 
Ceník:  
BALÍK NA POŠTU - 98,- 
BALÍK DO RUKY - 103,- 
BALÍK DO BALÍKOVNY - 70,- (platí pro menší balíčky max. do 15kg)

 
C) ZÁSILKOVNA.CZ  
Jako způsob dopravy zboží zvolíte výdejní místo Zásilkovna. Jakmile bude zboží připravené k odběru na výdejním místě, dostanete avízo (od Zásilkovny) e-mailem i SMS. Služba je určená pro koncové zákazníky.
 
Ceník:
Do 5 kg                           75,-

5 - 10 kg                         125,- 

 
 

2. MOŽNOSTI ÚHRADY OBJEDNÁVKY: 

Naši zákaznící mají možnost zvolit si ze tří možností, jak zaplatit svou objednávku:

A) Hotově na místě při vyzvednutí balíčku - ZDARMA bez poplatku 

B) Platba převodem na účet - ZDARMA bez poplatku, V e-mailu obdržíte všechny potřebné údaje pro provedení platby za objednávku. Při zadávání, prosíme, zkontrolujte správnost zadaných údajů. Zboží odesíláme až po přičtení částky na náš bankovní účet. Převod trvá zpravidla 1 pracovní den. Peníze poslané z FIO banky obdržíme téměř ihned. Po přijetí platby vám odešleme potvrzení e-mailem.

C) Platba na dobírku -  Dobírka je zpoplatněna částkou 45,- za balík do 30kg. - lze poslat na dobírku jen v rámci přepravy přes ČP (platíte balík na místě pošotvnímu doručovateli nebo přímo na pobočce ČP při vyzvednutí balíku)

 


 Doručujeme a prodáváme zboží pouze v rámci ČR. Nejsme plátci DPH, proto nemůžeme fakturovat do jiné země.