NOVÉ ZBOŽÍ SKLADEM! EXPEDICE NEJDÉLE DO 5.DNŮ OD ZAPLACENÍ OBJEDNÁVKY. ZASÍLÁME ZÁSILKOVNOU.CZ, ČESKOU POŠTOU, OSOBNÍ ODBĚRY ZBOŽÍ V ÚJEZDĚ U CERHOVIC! V DOBĚ NOUZOVÉHO STAVU UPŘEDNOSTŇUJEME PLATBU PŘEVODEM - pro osobní odběry.

Kdo jsme? Aneb o nás

Kdo jsme? Jsme TerraMarkt.eu - nejen německé produkty s láskou. 

 

Náš příběh začal jednoho obyčejného dne v květnu 2019, kdy jsme rozhodli,  že kvalitní a levné produkty nabídneme i těm, kteří si pro ně zajet nemohou. Zprvu to byl nápad jen smělý, ale nadšení nás ovládlo a rozhodli jsme se jít do toho a zkusit, co všechno to obnáší a zda bude mít někdo o tento druh nákupů zájem. 

 
Tak se zrodil nápad o našem názvu. Ale kde se budeme prezentovat? Eshop? Sociální sítě?.. bude nás někdo hledat? Zpočátku jsme začali (a fungujeme tam stále) jen na Facebooku, kde jsme založili stránku s názvem TerraMarkt.eu - nejen německé produkty s láskou.

 

Na stránku jsme jako úvodní text napsali:
"
Zabýváme se dovozem a prodejem převážně německého zboží (kosmetika, drogerie apod.) Zároveň se zabýváme spoluprací s dodavateli a různými obchodními značkami, kteří nám zprostředkovávají zboží pro český, polský, rakouský nebo slovenský trh. Případně je tedy možné sehnat i cokoliv jiného než jen německého = i tento sortiment pravidelně nabízíme v našich online nákupech. Kvalita, ochota a zajímavé produkty jsou naším cílem. Rády bychom Vám zprostředkovaly kvalitní a skvělé zboží za nízké ceny- nabízíme Vám zboží dovážené s láskou."
 
A začali jsme s propagací a s prvními online nákupy.. 

 
 

Stránka se stala vyhledávanou a naše online nákupy velice oblíbenými. Prvotní záměr nakupovat a zprostředkovávat jen drogerii se rozšířil o trvanlivé potraviny, dekorativní předměty nebo svíčky. Během léta jsme přidali i oblíbený dětský sortiment. Stále bylo a je produktů více a více, než by jedno Facebookové album bylo schopné unést...

 

..Proto jsme se rozhodli v říjnu roku 2019, že zkusíme i jiná zákoutí tohoto online světa - založíme si eshop. Název i princip jsme ponechali stejný a tak se z něj stal neodmyslitelný "brand", který je "domácí" ale náš. A tak jsme vlastně zanechali stopu i v tomto prostředí a založili malinký, ale fungující eshop, kde mohou všichni najít to, co zrovna potřebují. V nabídce představujeme nejrůznější produkty a značky z mnoha zemí, nebo i nejoblíbenější produkty našich zákazníků. 

 

Píše se duben roku 2020 a my se potkáváme přímo tady - v novější, zlepšené verzi našeho eshopu a máme mnoho nových nabídek spolupráce - díky tomu Vám přímo tady nebo i na našem stále fungujícím eshopu  můžeme zprostředkovávat nebo představovat ty nejlepší a nejkvalitnější produkty, které na zahraničním trhu jsou. Stále pro vás můžeme pořádat oblíbené online nákupy nebo různé prémiové akce a soutěže. 

 

A jsme za to rádi! Z malého snu dvou lidí začíná být nejen práce,kterou pro Vás s láskou děláme,  ale i velký koníček. Děkujeme Vám, že jste s námi! Děkujeme za každou zprávu, kterou nám posíláte a za veškeré Váše podměty.. Víme dobře, že bez Vás, našich zákazníků bychom tu nebyli a nemohli dělat to, co máme tolik rádi!  

 

Ještě jednou velké díky! A těšíme se na jakékoliv budoucí formy spolupráce
Máme Vás rádi!

Team TerraMarkt.eu